Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Podzimní veletrh FOR BEAUTY překonal rekord v návštěvnosti


 

Agáta Hanychová, Ornella Koktová, Taťána Kuchařová, Sasha Isar nebo například hvězdný kadeřník Tomáš Arsov. Ti všichni byli přímou součástí podzimního veletrhu FOR BEAUTY, který se uskutečnil 4.-5. 10. 2024 za přítomnosti 186 vystavovatelů a 11 326 návštěvníků.

Na veletrhu se představili tuzemští i zahraniční vystavovatelé s největším výběrem značek ze světa beauty na jednom místě. Jsme rádi za účast profesionálních značek GIGI, pHformula, Obagi, PRIMAVERA ANDORRANA, BTL, Medexy, Make-up Brands, Totis Pharma, Mandario, ItalWax Česko-Slovensko, Mia Cosmetics, Oxynergy&Co., La Skin Esthetic, Atrmediz, Esthemax, Macon Cosmetic, Renew, Allstem, Lefeen aj., které byly umístěny v Hale 1. 

Nechyběly však ani oblíbené a již tradiční značky, a to např. NuSkin, Tasha, Cadenza, Alpa, Bloom Robbins, My Wave, Glamour Lashes, Beauty Store, JB Lashes, VELKOOBCHOD-SALONY.CZ, Make-up Institute Prague a mnoho dalších.

Upozaděna nezůstala ani přírodní kosmetika, která byla zastoupená značkami Weleda, biOrganica, ÉMINENCE ORGANIC, Jabushe, Mokosh, Deadia Cosmetics, Durance, Saloos, Moroccan Sense, Havlíkova přírodní apotéka, ATOK, Sallie Cosmetics, Dr.Pharma, Jannii, Kesem, Pulpe de Vie, El Tendre, Ringana, Liri aj.

Program největšího beauty veletrhu v České republice byl i na podzim více než zajímavý. Dvě výstavní haly nabídly prezentaci českých i zahraničních značek, k vidění byla řada profesionálních soutěží, na které jsou návštěvníci (ale i vystavovatelé) již tradičně zvyklí. Nouze nebyla ani o zajímavé workshopy nebo například o odborné prezentace přímo na stáncích vystavovatelů, kde si návštěvníci mohli vše vyzkoušet na vlastní kůži, příp. rovnou své dotazy probrat přímo s odborníky na slovo vzatými.

V Hale 6 se představily profesionální nehtové značky jako Orly, BrillBird, Marily Nails, Aglia, Indigo Nails, Didier Lab Czech, Modena Nails, Stella´s nail materials, LUXIO, Unique Style, Saute Nails, Nails4You, IQNAILS aj. Profesionální péči o nohy zastoupily značky CONETA, BIS BIS, Batavan, feetcalm, PODOLAND, MEDICIA aj.

Ve vlasové sekci se představili TOMAS ARSOV HAIR & BEAUTY INSTITUTE, Vlasová klinika, Salon Magdalena, LAIFEN, Kaapo aj.

Velkému úspěchu se těšily i pravidelné soutěže. „Veletrh FOR BEAUTY a profesionální soutěže patří neodmyslitelně k sobě a i letos na podzim byly všechny soutěže, a především soutěžící, úžasní. Všem výhercům gratulujeme a přejeme mnoho štěstí v další kariéře,“ řekla ředitelka veletrhu FOR BEAUTY Janica Ciglianová.

Z profesionálních soutěží velký ohlas opět sklidila soutěž mladých studentů v barberingu BARBER BATTLE Junior, která proběhla ve třech kategoriích. V kategorii SCISSOR CUT se na prvním místě umístil Adam Hoang, v kategorii FREESTYLE HAIRCUT si první místo odnesl Markus Zweck a v kategorii FAST FADE opět zvítězil Adam Hoang. Absolutní vítězem Grand Finale se stal Markus Zweck.

V soutěži BEAUTY FOOT CUP – Mistrovství ČR profesionálních pedikérů získala titul Marcela Vráblíková a titul nejlepší zahraniční účastník obhájila Henrieta Radicsová.

Velký obdiv přinesl i šampionát v nail artu a designu NAILPRO CZECHIA. V kategorii TOP MASTER NAIL ART se vítězkou stala Veronika Koutecká a v kategorii TOP MASTER TECHNICKÉ obsadila první místo Veronica Chifiriuc.

Řadu produktů, které se na veletrhu FOR BEAUTY prezentovaly, si mohly zájemci přímo na místě vyzkoušet a následně zakoupit, a to za jedinečné a bezkonkurenční veletržní ceny. Nesmíme opomenout zmínit ani doprovodný program, který probíhal téměř po celou dobu konání podzimního veletrhu FOR BEAUTY na hlavním pódiu. Hlasem veletrhu byl již tradičně oblíbený moderátor Aleš Lehký, který společně s Agátou Hanychovou, získal cenu FOR BEAUTY STAR.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje