Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Boss lady Ornella Koktová opět v akci!


 

Na podzimním veletrhu For Beauty bude mít stánek společně s Agátou Hanychovou!

Ornella Koktová není na veletrhu For Beauty žádným nováčkem a opět se můžete těšit, že bude u jejího stánku více než živo! Jak Ornella zvládá spojovat kariéru s domácností a co je u Boobee nového?

Na veletrhu For Beauty budete podruhé. Jak jste prožívala ten první jarní a na co se u vás mohou návštěvníci těšit na podzim?

Moje první zkušenost letos na jaře byla úžasná. Přišlo mnoho žen, zodpověděla jsem jim napřímo jejich dotazy, názorně na figuríně vysvětlovala, co a jak dělat s našimi produkty Boobee. Teď na podzim budeme mít spojený stánek s mojí kamarádkou Agátou Hanychovou. Jelikož máme společný podcast, tak jsme si řekly, že byznys spojíme i se společným setkáním s našimi fanoušky. 

Jsou nějaké novinky u Boobee?

Máme nový vylepšený olejíček na sundávání našich pásek na prsa. Nejenže díky němu pásky naprosto bezbolestně povolí a ženy je sundají bez obav, ale navíc ještě pokožku regeneruje a vyživí ji. Víc novinek pak přijde na jaře. 

Vyjmenujte pět nejchoulostivějších situací, kdy Boobee ženy zachrání?

Nejde ani tak o choulostivé situace, jako o to, že si Boobee můžete vzít kamkoliv. Ať už na svatbu, party, rande nebo na pracovní pohovor. Zkrátka kamkoliv, kde chcete mít perfektní dekolt a pocit naprosté sebejistoty. 

Plastika nebo Boobee?

Za mě rozhodně Boobee! Mám přírodní pěkné poprsí a jsem na to pyšná. (smích) Navíc nejedna žena si implantáty musela nechat vyjmout i ze zdravotních důvodů. Vzpomeňme si třeba na Kamu a mnoho dalších. A když potřebuju "vytunit", anebo se mi do šatů prostě nehodí normální podprsenka, mám tu právě Boobee.

Jaký je váš názor na plastické operace prsou?

Nejsem vyloženě odpůrce, je to každého věc. Ale osobně si neumím představit, že podstupuju operaci, kterou pravidelně po několika letech musím opakovat. Jak s tím člověk jednou začne, stane se z toho začarovaný kruh. A další aspekt, který mě odrazuje, je ta „tuhost“ poprsí při dotyku. 

Nejhezčí prsa českého šoubyznysu?

Líbí se mi poprsí Anety Krejčíkové.

Nejhezčí dekolt na světě?

Sophia Loren a Monica Bellucci.

Jak pečujete o svůj dekolt, aby skvěle vypadal?

Od malička se mažu krémem, protože je to důležitá rutina. Navíc to funguje jako každodenní samovyšetření prsou. Pak jezdím na koni, což je sport, kde prsní svaly používáte naplno. Takže to beru jako jednu z forem posilování. A taky chodím s oporou podprsenky... Nahoře bez pouze v posteli. 

5 tipů, jak se oblékat (či volit outfity) v případě, že má žena větší poprsí?

Hned na úvod chci říct, že nedoporučuju outfity s volným střihem. My ženy s velkým poprsím v tu ránu vypadáme jako krabice. Takže moje tipy:

  • Top se zvýrazněným pasem
  • Áčkový střih šatů
  • Spíš něco, co obepíná tělo. Klidně i polo tričko – třeba s vícero knoflíky
  • Korzety – já je miluju a díky šněrování se s nimi krásně pracuje. Ne vždy jde o ten největší výstřih, ale spíš o krásnou siluetu

Kterým pěti ženám ze šoubyznysu byste doporučila Boobee?

Každé! Boobee není pouze brand pro ženy s větším poprsím, ale je opravdu určen pro všechny ženy jakéhokoliv věku s jakokouli velikostí prsou. Když máte menší poprsí, Boobee vám vykouzlí krásný push up efekt. Poprsí po kojení zaoblí a přizvedne. Opravdu se s tím dá velmi dobře pracovat i v souvislosti se střihem šatů. Ať už jde o šaty s hlubším výstřihem, šaty s holými zády nebo bez ramínek. 

Tajný recept, jak skloubit život maminky a podnikatelky?

Moje tajemství je tak trochu veřejné, a je to můj muž. Je mojí neskutečnou oporou, a hlavně na všem pracujeme jako tým. Je součástí všeho, ať už se to odehrává v byznysu nebo doma. Moc ho za to miluji a vážím si ho.


https://www.myboobee.com/



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje