Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

NAILPRO CZECHIA 2024


 

Přidejte se k již 7.ročníku k jednomu z nejprestižnějších celosvětových šampionátů NAILPRO CZECHIA 2024. NAILPRO má více jak 50-letou tradici a historii. První šampionát se konal už v roce 1971 v Kalifornii (USA). Šampionátu se účastní profesionální manikérky nejen v nail artu ,ale také v technických nominacích.

V pátek 4. října se můžete těšit na nominace FRENCH TWIST, SOAK OFF GEL APPLICATION, EXTREME STILETTO DESIGN A SCULPTURED NAILS. V sobotu 5.října probíhají nominace SALON SUCCESS, SOAK OFF GEL NAIL ART a ON MY OWN.

NAILPRO není jen o nominacích na místě, které probíhají přímo na veletrhu FOR BEAUTY, ale můžete také pracovat z pohodlí domova a vytvořit TIPBOX.

Nominace pro TIPBOXY jsou MIXED MEDIA NAIL ART, GEL HAND PAINTED NAIL ART, CHROME/STAMPING, FOIL EMBOSSED ELEGANCE NAIL ART A IT'S ALL ABOUT THE BLING.

Tento šampionát je určen nejen pro české manikérky,ale také pro zahraniční soutěžící. Pokud jste profesionální manikérka a máte zájem se zúčastnit a poměřit síly s ostatními, neváhejte a přihlaste se na https://nailproczech.com/



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje