Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Jarní veletrh FOR BEAUTY trhal rekordy v počtu návštěvníků


 

Nekonečné množství inspirace na každém kroku, to nejnovější ze světa beauty, výhodné nákupy, řada známých osobností, spousta přátelských setkání a nových seznámení – to vše a mnohem více se dělo během dvou dní na jarní edici veletrhu FOR BEAUTY. Veletrh se konal 5.–6. 4. 2024 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech a nenechalo si jej ujít rekordních 10 646 návštěvníků. Na veletrhu se objevila také řada známých tváří, jako například Ornella Koktová, Adam Raiter, Kristýna Kloubková, Andrea Verešová, Aleš Lehký či Tomáš Arsov. Bohatý byl také doprovodný program, který si všichni návštěvníci s nadšením užívali. Tváří veletrhu FOR BEAUTY je pro letošní rok modelka a influencerka Karolína Mališová, která se veletrhu také osobně zúčastnila.

„Na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech se letos na jaře představilo 184 vystavovatelů a veletrh navštívilo neuvěřitelných 10 646 návštěvníků. K vidění byl velmi atraktivní a zábavný doprovodný program, jehož součástí byly i prestižní mezinárodní soutěže,“ řekla ředitelka veletrhu FOR BEAUTY Janica Ciglianová.

Z profesionálních soutěží velký ohlas sklidila mezinárodní holičská soutěž ČR v barberingu Barber Battle CZ, která proběhla ve čtyřech kategoriích. V kategorii Freestyle Haircut se na prvním místě umístila Jitka Mullerová, v kategorii Fast Fade si první místo odnesl Boris Vincek, v kategorii Creative Beard zvítězil Marek Melichárek a v kategorii Scissor Cut první místo vyhrál Miroslav Semkiv. Vítěznou trofej v Grand Finale získala Jitka Mullerová.

Otevřené mistrovství České republiky Bodyart Czech přivítalo umělce i ze Slovenska a Polska. V kategorii Facepainting se vítězkou stala Renáta Bončková a v kategorii Bodypainting se na prvním místě umístil Marian Folga. V podzimním kole BodyArt Czech pak budou umělci tvořit na téma „Benátky“.

V mezinárodní soutěži v modeláži nehtů a nail artu Czech Nail Open Cup padly letos rekordy. Celkem se této soutěže zúčastnilo 107 soutěžících v 16 nominacích a dvou kategoriích, dohromady tedy 240 soutěžních prací. Vítězkou v kategorii TOP Master se stala Romana Kuchyk, která bude zastupovat Českou republiku na honosné soutěži Nailympia v Londýně. Evropský rekord se 112 kusy posterů padl také v domácí nominaci Poster.

Zaujaly také mezinárodní soutěže organizované přes International Beauty Festival „To be the best for the best“ s celkovým počtem 268 účastníků. V kategorii Nails-freestyle první místo získala Monika Naimanová-Marečková. V kategorii Golden Lashes-Maxi Volume zvítězila Jana Hecl a v kategotii Golden Lashes-Lash lifting první místo vyhrála Lucie Jurčová. V kategorii Permanentní make-up PMU a small tatoo se na prvním místě umístily Renáta Vašáková a Naděžda Machová.

Významné značky

profesionálních kosmetických značek představily své produkty BeautySense, Derma Institut, BEAUTYGROUP (GIGI/pHformula/Meder/Rhea/Dermoaroma), Body & Care Clinic, SYNCARE PLUS, Totis Pharma, Tarsio Medical, BTL, TASHA, N-Medical, Oxynergy & CO, Afrodita Cosmetics, BEAUTYPONTE, renew, Mesoestetic, Scimed Biotechnologies, Macon Cosmetic, Lefeen, simplyskin, DermaOXY, Madisson, Evolution Beauty Institut a mnoho dalších.

Nechyběly ani vámi tolik oblíbené značky Make-up Institute Prague, Glamour Lashes, Bloom Robbins, Beauty Store, JB Lashes, NuSkin, Di Angelo Cosmetics, Herbai, Mary Kay, Absolute Cosmetics a mnoho dalších. ​​​​​Opomenuta nebyla ani přírodní kosmetika zastoupená např. značkami imk organics, PURE DISTRICT, biOrganica, INVITY, Sallie Cosmetics, Havlíkova přírodní apotéka, Real Beauty, Moroccan Sense, Atok, Vřídlo, Dr.Pharma, ARGITAL a dalšími s veletržní premiérou značky DeaDia Cosmetics.

Profesionální nehtové značky představily AGLIA, E.Mi, Moyra, Staleks, BrillBird, Marily Nails, Indigo Nails, Unique Style, Nail Mix, Kinetics, Verin, Didier Lab Radka Kopciová / MODENA NAILS, STELLA´S nail materials, Lesia Nails & Beauty, Alessandro, LUXIO aj. Pro profesionální péči o nohy se mohli návštěvníci zastavit u stánků Profi-pedikura.cz, CONETA, BIS BIS, BATAVAN, Medicia, feetcalm a Allpresan a PODOLAND. V sekci vlasové péče se představily TOMAS ARSOV HAIR & BEAUTY INSTITUTE, Mago Hair, Monati a HAIR BY MARK.  Produkty zaměřené na péči o vousy nabízely značky Slick Style, ProBarber, Bulldog Skincare, Kosciuschko aj.

Své kosmetické produkty v PVA EXPO PRAHA v Letňanech představila i řada celebrit.  Osobně jste mohli potkat modelku Andreu Verešovou, která stojí za švýcarskou značkou doplňků stravy Naiada Beauty by Andrea Verešová. Nechyběl ani hvězdný kadeřník Tomáš Arsovvlastními produkty pro profesionální i domácí vlasovou péči a pro péči o pleť. A absolutní novinkou byla na veletrhu značka Boobee, kterou prezentovala Ornella Koktová.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje