Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Rozhovor s tváří veletrhu Karolínou Mališovou


 

Modelka, influencerka a především dlouholetá stálice, jejíž hvězda a pozitivní energie září všude tam, kde se objeví, se stala tváří veletrhu For Beauty pro rok 2024. Jak si Karolína tento post užívá a co se kolem ní aktuálně děje?

Karolíno, jsi tváří největšího veletrhu krásy v Čechách. Vidíme tě na všech bannerech a ve všech kampaních. Jak probíhalo samotné focení a jak se na něj připravuješ?

Focení bylo krásné, já si tyhle dny vždycky strašně užívám, včetně těch proměn, které jsou s tím spojené. Tentokrát to byla opravdu velká změna a vlastně trošku i vyšlápnutí z komfortní zóny, jelikož tyhle „velké“ make-upy moc nenosím. Seděla jsem ale pod rukama úžasné make-up artistky HristinyGeorgievské, takže jsem se vůbec nebála, jak to dopadne, protože Hristina je opravdu profesionál! A přípravy před focením? Ty nejsou nějak velké, ale snažím se připravovat svou pleť už pár dní dopředu, takže zařadím nějaký peeling a hydratační masku.


Jak vnímáš krásu?

Na krásu se můžeme dívat z mnoha pohledů, ale já ji vnímám spíš jako celek. Myslím si, že když je člověk krásný uvnitř, tak to z něj vyzařuje i navenek. A když bych to vzala ještě z druhého pohledu, tak za mne vyhrává určitě přirozená krása.Nemám nic proti plastickým operacím ani výplním, ale myslím si, že by se to nemělo přehánět. Nad každým zásahem do těla je dobré přemýšlet, vzít v potaz všechna „pro“ a „proti“ a popřemýšlet nad tím, jestli třeba zrovna ten trošku křivý nos nebude naší předností a neučiní z nás jedinečnou bytost. Vždyť nemůžeme být všechny stejné – s rovným nosem (smích). To je podle mě ta opravdová krása: že jsme každá něčím jiná. Důležité je, abychom se spíše zaměřovaly na to být upravené a „čisté“, jakože ne „too much“.


Co bys poradila (co se beauty rituálů a rutiny týká) svému mladšímu já? 

Hydratuj se a pij více čisté vody, protože to tvoje pleť potřebuje!



Jakou nejlepší beauty radu jsi dostala od své babičky?

Moje babička mi pokaždé, když jsem s ní a zamračím se, říká: „Nemrač se, budeš mít vrásky!“ a má svatou pravdu! 


Jaké tři věci by sis vzala na pustý ostrov?

Opalovací krém, pokrývku hlavy a balzám na rty.


Co na tvou lásku k beauty říká tvůj partner? Zapojuje se také do nějakých beauty rutin?

Pokaždé, když se někam chystáme, a já říkám, že potřebujuještě deset minut, abych se nalíčila a učesala, tak říká, že to nepotřebuju (smích). Ale já se chci vždycky cítit krásně, třeba jen sama pro sebe, a taky mu asi nedochází, že právě díky té péči a pravidelné rutině v koupelně mi pak může říct, že ten make-up nepotřebuju.


Největší beauty faux pas?

Nepoužívat velké množství pudru. Nelíbí se mi to a myslím, že pleť pak vůbec nežije a nevypadá fresh.
 

Jaké tři ženy (napříč světem i stoletími) jsou pro tebe zosobněním krásy?

Moje babička a maminka. A ze světa modelingu je to ONE & ONLY Rosie Huntington-Whiteley.


Budeš na veletrhu For Beauty osobně. Na co se těšíš nejvíce?

Ano budu a těším se na VŠECHNO!



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje