Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Markéta Davidovich přináší na trh naprostou novinku na poli osobních make-up kurzů


 

Markéta Davidovich, ředitelka Make-up Institute Prague, milovnice make-up světa, žena s nekonečným množstvím energie, lektorka, podnikatelka, vizionářka a v neposlední řadě také žena s obrovským srdcem, které dává do všeho, co dělá. Co je u ní, potažmo v Make-up Institutu Prague letos nového?

Markéto, co je u vás v roce 2024 nového?

Spousta a jsem za to vděčná. Není to jen moje zásluha, ale práce celého našeho týmu. Mám radost, že za těch 15let fungování, jsme stále schopni přinášet nové podněty na make-up scénu, ať se to týká produktů, které exkluzivně distribuujeme nebo vypisováním nových kurzů, které děláme ve spolupráci s top jmény. Poslední dobou se s kurzy všeho druhu roztrhl pytel. Připadá mi nemístné a naprosto nepokorné bez dostatečné praxe a dosažených úspěchů se již cítit na to předávat něco dále.

Do rodiny Make-up Institutu Prague přibyl nový člen. Kdo nebo co je My Make-up School a jaké je její poslání?

Ano, to je teď naše nejnovější počin. MY MAKE-UP SCHOOL vznikla jako odnož MAKE-UP INSTITUTE PRAGUE. MAKE-UP INSTITUTE PRAGUE je nabízí zejména akreditované studium a rekvalikace.Velké zkušenosti s pořádáním profesionálních vizážistických kurzů převedla do unikátního know-how a vytvořila studijní program aplikovatelný na běžnou ženu a vznikla MY MAKE-UP SCHOOL. Velmi oblíbené jsou tzv. VIP makeup lekce, kde se lektorka věnuje jen jedné klientce.

Zaznamenali jsme u vás na sociálních sítích, že se v poslední době v MUIP objevuje spousta známých tváří, které touží proniknout do světa make-upu. Kdo se tedy již může pyšnit certifikátem z MUIP?

Ano a osobně mě jejich zájem velmi těší. Kurzy si u nás dělají zejména modelky, herečky, zpěvačky, influencerky, které si uvědomují, že by bylo chytré ovládat ještě další um a možnost zůstat tak ve známém prostředí. Pokud mám jmenovat, tak bych zmínila Jitku Boho, Renatu Langmanovou, Kate Mátl, Veronica Biasiol a mnohé další.

Je práce se známými osobnostmi na kurzech jiná? Liší se v něčem? Překvapilo vás něco?

Ne, ani ne J přitahujeme - díky Bohu - pokorné a milé lidi, takže rozdíl nevidím. Ale určitě je jejich velkou výhodou, že se umí v tomto průmyslu již pohybovat – kontakty, chování, přístup, atd.

Jako každý rok budete součástí Veletrhu For Beauty. Po kolikáté už a na co se mohou u vás na stánku návštěvníci letos těšit?

Ano a moc se zase těšíme jako každý rok. S veletrhem spolupracujeme od 2015. Každý rok tvoříme pro FOR BEAUTY vizuál kampaně na jaro a podzim a samozřejmě vystavujeme. Vždy na našem stánku děláme make-up show = návštěvníci mohou sledovat proces tvoření velkých make-up prací jako jsou extreme, drag queen makeup či oblíbené svatební líčení. Je skvělé, že veletrh dává příležitosti i našim absolventům v rámci make-up pointů v rámci nichž líčíme veřejnost. Zdarma pro každou návštěvnici, která si chce veletrh osvěžit i krásným líčením. Pro naše absolventky je to praxe k nezaplacení.

Jak vnímáte Veletrh For Beauty v toku času?

Účast na veletrhu vnímám jako nezbytnou součást beauty businessu. Nedovedu si představit, že bych podnikala v tomto sektoru a nebyla vidět na veletrhu. Je to velmi důležitý moment pro kontakty, upevnění si postavení na trhu, možnost objevit nové zákazníky, pozdravit se s bývalými absolventkami a být jednoduše součástí dění. Veletrh jako samotný vnímám jako velmi stabilní a kvalitní. Je to dáno i díky skvělé práci manažerky Lucii Vrtalové, které veletrh vede již mraky let a dělá to naprosto skvěle.

Jaký je váš extra top secret beauty trik, který jste ještě nikdy nikomu neprozradila?

Tak to je těžká otázka, protože se mě na to ptají samozřejmě v každém rozhovoru J ale beauty trik, který jsem ještě nikde neprozradila a bez čeho se neobejdu, jsou kleštičky na řasy. Neudělám si dneska už řasenku bez kleštiček! Kleštičky udělají obrovský efekt a oko se krásně otevře. Naše lektorka Vilma Baum s oblibou říká, že je to taková push-upka pro řasy a já jen mohu souhlasit.


https://makeupinstitute.cz/
https://www.mymakeupschool.cz/ 
https://makeupbrands.cz/



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje