Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

TOMÁŠ ARSOV NA VELETRHU!


 
TOMÁŠ ARSOV NA VELETRHU!

Skvělá zpráva! Hvězdný kadeřník Tomáš Arsov OSOBNĚ na FOR BEAUTY! 

Navštivte na podzimním veletrhu FOR BEAUTY stánek zámého kadeřníka Tomáše Arsova. Na stánku TOMAS ARSOV si budete moct prohlédnout všechny produkty, zeptat se nás na cokoliv, co vás bude zajímat nebo si jen tak popovídat. 

!! Navíc v pátek i v sobotu si nenechte ujít přednášky na hlavním pódiu a v pátek také vlasovou show !!




PÁTEK 
11.30–12.00 | Škola – komunikace ve službách, kadeřnický obor
Přednášející: Tomáš Arsov

14.30–15.00 | Show kadeřníci TA salon by Tomáš Arsov

SOBOTA
14.30–15.00 | Vývoj kosmetiky a novinky TA
Přednášející: Tomáš Arsov

15.00–15.15 | Notino partners - kosmetičky a kadeřnictví
Přednášející: Tomáš Arsov



Níže si můžete prečíst rozhovor věnový pro veletrh FOR BEAUTY. 
 

Ženu dělá krásnou účes, úsměv a zdravé sebevědomí, říká kadeřník hvězd Tomáš Arsov

Je nejen kadeřníkem celebrit, ale i televizní hvězdou, učitelem a podnikatelem. Fušuje do řemesla parfemářům, má vlastní řadu vlasové kosmetiky a hodlá prorazit i s pleťovou péčí. Co ho v životě motivuje? A jaké největší chyby v péči o vlasy děláme my Češky? Nejen o tom jsme si s Tomáše Arsovem povídali v exkluzivním rozhovoru.

Češete celebrity, vedete vlastní salon, zaměstnáváte více než šedesátku lidí. Učíte na odborné kadeřnické škole, objevujete se i před kamerami. Jak to všechno zvládáte? Jaký je recept stíhat vše s maximálním nasazením, když den má pouhých 24hodin? 

Je to náročné, ale dá se to zvládnout. Je potřeba se věnovat i sám sobě a seberozvoji. Sportuji, mám svého osobního mentora, který mě vede. Nepiju alkohol, party ani diskotéky mě nelákají. Nekouřím a snažím se žít zdravě. Mám energie na rozdávání (smích).

Máte také vlastní značku kosmetiky. Nebyl to trochu risk, vyrazit s něčím takovým na trh, když většina salonů používá věhlasné značky ze zahraničí? 

Určitě byl a také to byl velký tlak zvenčí. Hodně lidí nevěřilo, že se něco takového může povést. A házelo mi klacky pod nohy. Na trhu mi však chyběly produkty, které by vyhovovaly mým požadavkům a které bych zároveň doporučoval svým klientům. Tohle byl tedy logický krok.

Pro modelku Taťánu Kuchařovou jste nedávno vytvořil i originální parfém. Máte blízko i k tomuto oboru? A jaká vůně definuje Tomáše Arsova? 

ICONIC by Tatiana je mou srdcovou záležitostí, byla to krásná práce. K vůním jako takovým mám totiž velmi blízko. Je to v mém oboru běžné. Všude kolem sebe mám tolik různých vůní (smích). Já osobně nedám dopustit na parfémy z naší dílny, konkrétně FÍK - CAVIAR – WOOD.

V říjnu se účastníte veletrhu For Beauty. Na co se mohou návštěvníci ve spojitosti s vámi těšit? 

Moc se na setkání s návštěvníky těším, je to obohacující i pro mě. Klasicky tu představíme všechny naše produkty z vlasové péče. A taky novinky – šampon na lupy a citlivou pokožku, sprej pro objem s termoochranou, regenerační masku na vlasy a čištění vlasů Back2Basics. Horkou novinku je skin care, na které jsme pracovali s odborníky z oblasti kosmetiky a dermatologie více než rok a půl. Taky chystám přednášku na téma vzdělávání a kosmetika a kadeřnickou show se svým týmem. Určitě tedy je na co se těšit (smích).

Jaké vlasové trendy nás čekají tuto sezonu? Bude to o výrazných barvách a experimentech, nebo spíš o přirozenosti?  

To nelze říct úplně jednoznačně.  Ale je pravdou, že současná doba je velmi otevřená a povoleno je téměř cokoliv. Záleží spíš na celkovém stylu člověka. V čem se cítí dobře, pohodlně a jaký má životní styl. Já osobně nedám dopustit na mikáda všech délek a stylů, velmi šik je taky butterfly střih. Trendy jsou i ofiny, co se týče barev, vsadil bych na přirozenější probarvení.

Co podle vás dělá ženu krásnou? Je to účes? 

Určitě. A taky krásný úsměv a příjemně zdravé sebevědomí. 

Co se týče vlasových trendů, máte nějaké vzory? Kdo byl podle vás ikonou?

Anne Hathaway, Celine Dion, Heidi Klum, Jennifer Lopez, Henry Cavill, z mužů asi Brad Pitt.

Jaké největší chyby v péči o vlasy my Češky děláme? 

Většinou je to špatně zvolený šampon nebo domácí a neodborné barvení. A taky časté používání žehličky na vlasy.

Jaký produkt by neměl žádné ženě chybět v koupelně? 

Určitě produkty Tomas Arsov hair and skin care (smích).
 

https://tomasarsov.cz/
https://shop.tomasarsov.cz/



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje