Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Jarní veletrh FOR BEAUTY do Letňan přilákal více než devět tisíc návštěvníků


 

Jarní veletrh krásy a zdraví FOR BEAUTY, který proběhl ve dnech 24.–25. března v PVA EXPO PRAHA, přivítal 9 183 návštěvníků. Své produkty představilo více než 150 vystavovatelů, většinou z České republiky. V rámci doprovodného programu proběhla řada profesních soutěží a velký ohlas sklidily make-up pointy pod záštitou hlavního partnera veletrhu Make-up Institute Prague. Tváří události byla modelka a Česká Miss roku 2015 Nikol Švantnerová. Oficiálními vozy veletrhu jsou automobily značky FORD.

„Na výstavišti PVA EXPO PRAHA se představilo 156 vystavovatelů a veletrh navštívilo 9 183 návštěvníků. Velké pozornosti se těšil doprovodný program, jehož součástí byly i prestižní mezinárodní soutěže,“ řekla ředitelka veletrhu FOR BEAUTY Janica Ciglianová.

Z profesionálních soutěží sklidila obdiv akce Body Art Czech 2023, která proběhla v duchu pohádkových příběhů Alenka v říši divů Za zrcadlem. V kategorii Bodyart facepainting zvítězila Radka Kunovská, druhé místo obsadil Marian Folga a třetí místo vybojovala Julie Bohem. V kategorii Bodypainting zvítězila Julie Bohem, druhé místo obsadila Gesine Marwedel a třetí místo získala Kateřina Souhradová.

V soutěži Czech Nail Cup si v kategorii TOP MASTER vybojovala postup do londýnské soutěže Nailympia 2023 Lenka Vrabcová.

Návštěvníky zaujala i soutěž International Beauty Festival, v kategorii CLASSIC LASHES titul získala Stefanie Süssenbecková a druhé místo obsadila Marcela Bendová. V Kategorii 3D VOLUME zvítězila Alexandra Klubalová, druhá byla Veronika Dvořáková a třetí skončila Natalia Demchuková.

Vítězkou kategorie LASH LIFT je Marcela Bendová. Kategorii BROW ARCHITECT vyhrála Veronika Dvořáková a za ní se umístila Natalia Demchuková. V kategorii 3D Volume první místo obsadila Livia Škriniarová, v kategorii MAXI VOLUME zvítězila Ildikó Majeriková a druhé místo obsadila Kristína Nováčiková. Kategorii LASH LIFT vyhrála Isabela Loska.

A rozhodně představujeme také absolutního vítěze 4. ročníku mezinárodní holičské soutěže Barber Battle, kterým se stal Paris Purzitidis. 

Významné značky
Z profesionálních kosmetických značek se představily Pevonia, Thalion, Medicalia, Biofor, Mii, Beauty Image, Phytocéane, 1944 Paris, HD Cosmetics, Afrodita, Profcosmetics Margo, ONmacabim, BEAUTY GROUP – GIGI, pHformula, Obagi, Phyris, mesoestetic, Derma Institut, allstem, Macon Cosmetic a LPG Systems France. Nechyběly ani tradiční značky NuSkin, Saloos, Ryor, Tasha, Cadenza, Alpa, Plasma kosmetika, Glamour Lashes, Beauty Store, JB Lashes, Make-up Institute Prague a další. Veletrhu se zúčastnila i značka NOTINO Partner a své značky představily i modelka Andrea Verešová a zpěvačka Monika Bagárová.

Přírodní kosmetika byla zastoupená značkami Weleda, The Untamed, Pravájá, Natava, Ego Harmony, Saloos, Moroccan Sense, Havlíkova přírodní apotéka, Flowbase, Epiderma, Diochi nebo Humino Therapy.

Z profesionálních nehtových značek nechyběly Orly, Enii Nails, BrillBird, Marily Nails, Alessandro, Indigo Nails, Aglia, Lesia Nails, Lara Profinails, Verin, Didier Lab Czech, Nail Artists, Modena Nails, Laif, GlamLac, KODI, LUXIO, NAIL MIX, Verin aj. Péči o nohy reprezentovaly Profi-pedikura.cz, CONETA, BIS BIS, Batavan, Allpresan aj. Ve vlasové sekci se představila Vlasová klinika, NATULIQUE, NATURIGIN, BLOOM ROBBINS, Paper not Foil, Barberco, Slickstyle, Pro Barber či BULLDOG SKINCARE a další.

 



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje