Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Veletrh FOR BEAUTY zaznamenal velký zájem, navštívilo jej téměř devět tisíc lidí


 

Podzimní veletrh FOR BEAUTY, který se konal ve dnech 7. a 8. října 2022 v PVA EXPO PRAHA, přivítal 8 956 návštěvníků, kteří se přišli seznámit s podzimními novinkami v beauty sféře. Na výstavišti v Letňanech se představili tuzemští i zahraniční vystavovatelé. V rámci doprovodného programu proběhla řada profesních soutěží, odborných workshopů a velký ohlas sklidily opět oblíbené make-up pointy pod záštitou hlavního partnera veletrhu Make-up Institute Prague. Tváří podzimního veletrhu byla herečka a zpěvačka Barbora Poláková, která veletrh v sobotu osobně navštívila.

Veletrh kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a péče o nohy FOR BEAUTY přinesl ve dvou výstavních halách poslední trendy z celé beauty sféry. „Na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA se představily produkty 145 vystavovatelů a zastoupených 367 značek, které si do Letňan přišlo prohlédnout a zakoupit 8 956 návštěvníků. Velké pozornosti se těšil také doprovodný program, jehož součástí byly i prestižní mezinárodní soutěže,“ řekla ředitelka veletrhu FOR BEAUTY Janica Ciglianová.

Z profesních soutěží zaujala soutěž mladých studentů v barberingu BARBER BATTLE junior, která proběhla ve třech kategoriích. V kategorii FREESTYLE HAIR CUT A CLASIC CUT se na prvním místě umístila Viktorie Rakovecká, v kategorii FAST FADE si první místo odnesl Jakub Pošík, který se stal i vítězem Grand Finále. Oba reprezentovali pražské SOU kadeřnické.

V soutěži BEAUTY FOOT CUP – Mistrovství ČR profesionálních pedikérů zvítězila Zuzana Juhászová. Vítězkou MAKE-UP Mistrovství ČR 2022 na téma "PINK BEAUTY", kterou vyhlašovala Unie kosmetiček, se stala Klara Alba, jíž seděla modelem Běla Kupková.

Tři soutěžní kategorie byly věnovány péči o ruce a nehty v rámci soutěže v nehtovém designu a Nail Artu CZECH NAIL CUP. V kategorii SOAK OFF MANICURE se vítězkou stala Monika Ouhrabková, v kategorii SALON NAIL ART obsadila první místo Jitka Hlávková a kategorii REALITY NAILS vyhrála Petra Fofová.

Slavné značky i výrobci

Mezi 145 vystavovateli předvedly své produkty určené pro profesionální manikérky a nehtový design například značky NaniNails, INDIGO NAILS, BrillBird, MarilyNails, Enii Nails, Sparitual či ORLY. Materiály pro péči o řasy uvedli vystavovatelé Glamour lashes, Beauty Store a JB lashes.

Profesionální vlasovou péči nabízely značky NATULIQUE, Elgon Cosmetic, hairtalk a FarmaVita. Přípravky pro pedikérskou praxi předvedla například značka Profi-pedikura.cz, CONETA, Allpresan či BisBis. Premiéru na podzimním veletrhu měla Vlasová klinika specializující se na inovaci růstu vlasů.

Mezi vystavovateli se představily i firmy s produkty pro profesionální kosmetickou péči, například GIGI Laboratories, pHformula, Obagi, BMED, Aventa Beauty, Afrodita a další. V sekci přírodní kosmetiky se představily značky KLARA ROTT, Ego Harmony, Puaree, PO-ETI-KO, Moroccan Sense a z dekorativní kosmetiky své výrobky nabídly KORFF, ERRE DUE a PAESE.

Již nyní se těšíme na nadcházející jarní veletrh FOR BEAUTY 2023, který se bude konat v termínu 24. - 25. března 2023. Tváří veletrhu se pro následující rok stala modelka Nikol Švantnerová.

 



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje