Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Face Yoga na veletrhu FOR BEAUTY


 
Face Yoga na veletrhu FOR BEAUTY

Face Yoga v podání LCara. Obličeji se věnuje mnoho z nás a vlastně celý život děláme vše pro to, abychom si vrásky nevytvářeli, anebo se jich naopak snažíme zbavit. Často cvičíme jednotlivé partie těla – břicho, nohy, zadečky, prsní svaly… Avšak naše cvičení končí u ramen. A obličej pak natíráme drahými krémy a modlíme se, aby zabíraly.

Na obličeji a krku máme 57 svalů a ty si vyžadují naší pozornost. Mnohé z nich zatěžujeme a posilujeme poměrně pravidelně, jako například žvýkací sval. Ale zkuste se zamyslet, žvýkáte na obou stranách stejně? Jako u posilování stehen – na každou nohu 10 výpadů… A naopak, kdo z vás cvičí oční víčka tak, aby nám v budoucnu nezpůsobovaly vážné zdravotní potíže?

Svaly v oblasti obličeje a krku bereme jako samozřejmou součást těla, ony však s přibývajícím věkem vyžadují více a více naší pozornosti. Ještě před tím, než začneme uvažovat nad invazivními zákroky, které mnohdy nejdou vrátit zpátky, zkusme společně podpořit naši svalovou aktivitu v obličeji. A odměnou nám budou relaxační masáže obličeje, které napomáhají každodennímu uvolnění a chvilkové relaxaci, které naše tělo tak moc ocení!

Již řadu let vyučuji jógu a přístup k vlastnímu tělu je pro mě velmi důležitý. A se stejnou péčí, jako se věnuji svému tělu, stravě a péčí o sebe, jsem se začala věnovat také svému obličeji. Do 30. let jsem mu nevěnovala velkou pozornost, ale dnes jsem přesvědčena, že práce s obličejem nás může ochránit nejen od drahých řešení vzniklých vrásek, ale také od nepříjemných operací nebo invazivních zákroků, které by nás v budoucnu mohly čekat.

Přijďte si poslechnout více o obličejové józe, třeba pro Vás bude tím správným rituálem :)

Těším se na vás v pátek 7. října od 15:00 hodin a v sobotu 8. října hned dvakrát a to od 11:00 a v 13:30 hodin.

Můžeme se též vidět na kurzech základních a pro pokročilé. Více na www.LCara.cz

Budu se na Váš těšit!



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje