Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Jarní veletrh FOR BEAUTY 2022 naplnil očekávání návštěvníků, vystavovatelů i organizátorů


 

Dvoudenní jarní veletrh FOR BEAUTY 2022 navštívilo celkem 9 126 lidí. Na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech představilo své produkty a služby téměř 130 vystavovatelů. Nejznámější veletrh krásy nabídl tradičně to nejzajímavější z oboru kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a zdravého životního stylu 8.-9. dubna 2022.

Veletržní premiéru si na jarním veletrhu užila jedna z nejzkušenějších značek profesionální vlasové kosmetiky na světě Londa Professional. Nechyběli vystavovatelé zvučných jmen, mezi kterými lze zmínit například značky Weleda, Orly, Ryor, Glamour Lashes, Bloom Hair, Venira, OPI, Colour by Nikola, Havlíkova přírodní apotéka, Alessandro, Saloos, GIGI Laboratories, pHformula, Syncare Plus, Skinso, Enii Nails, BrillBird, Paese Cosmetics, MarilyNails, Natinuel a mnohé další.

Organizátoři letos významně rozšířili nabídku zcela bezplatných beauty pointů. Návštěvníci hojně využívali velmi žádaný make-up point, ve kterém je zcela zdarma líčili profesionální vizážisté z Make-Up Institute Prague. Profíci z Glamour Lashes v jejich lash&brow pointu zdarma nabízeli natočení, nabarvení a aplikaci výživy na přírodní řasy. Mnozí vyzkoušeli, aniž by museli použít peněženku, také manikúru přírodních nehtů veganskou kosmetikou Yokaba na stánku Beauty Nails. A v neposlední řadě v expozici Beauty Store zdarma prodlužovali řasy a prováděli laminaci obočí, a to včetně barvení.

Již 12. ročník profesionální soutěže v nehtovém designu a nail artu Czech Nail Cup už má svého vítěze. K postupu do prestižní londýnské soutěže Nailympia 2022 ze srdce gratulujeme celkové vítězce z kategorie Master Pavle Neveklovské.

A rozhodně představujeme také absolutního vítěze 3. ročníku mezinárodní holičské soutěže Barber Battle. Na Mistrovství Evropy v barberingu postupuje borec Jakub Jánoš.

Na hlavním pódiu zaujala také Charity Show by Czech Fashion Week. Úsměv na tváři všem vykouzlili finalisté prestižní soutěže Muž roku. Zazpívala finalistka Superstar Adéla Krejdlová a známý fashion stylista Kája Pavlíček představil módní letní trendy.

Novou tváří veletrhu pro rok 2022 se stala osobitá zpěvačka a herečka Bára Poláková. Bára používá a zbožňuje kosmetiku značky Weleda a nám je ctí, že právě Weleda nyní patří spolu s Make-up Institute Prague mezi hlavní partnery veletrhu FOR BEAUTY,“ říká Janica Ciglianová, ředitelka veletrhu FOR BEAUTY.

Prezentace veletrhu FOR BEAUTY proběhla mimo jiné i v TV NOVA. V živém vstupu   Snídaně s Novou vystoupili zástupci kosmetických značek Weleda a Natinuel. A o trendech v barvení vlasů poutavě vyprávěla špička ve svém oboru Nikola Pavlíčková.

Pořadatelem veletrhu je společnost ABF. Záštitu veletrhu poskytla Unie kosmetiček. Partnerem veletrhu je Asociace kosmetických a kadeřnických oborů.

A co říci závěrem? Pevně věříme, že se s vámi sejdeme na podzimním FOR BEAUTY, na kterém už nyní tým beauty veletrhu pilně a s láskou pracuje. Zapište si proto do svých diářů 7.-8. října 2022.

Těšíme se na vás!



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje