Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Nechte rozkvést svou krásu na veletrhu FOR BEAUTY


 
Nechte rozkvést svou krásu na veletrhu FOR BEAUTY

Dopřejte si extra den jen pro sebe na nejznámějším a největším veletrhu krásy v České republice. Veletrh FOR BEAUTY nabídne to nejzajímavější z oboru kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a zdravého životního stylu 8.-9. dubna 2022 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Pořadatelem veletrhu je společnost ABF.

Jaro v rozpuku, léto před námi, je ideální čas prozkoumat aktuální trendy v beauty oborech. S tím vám zaručeně pomůže pestrá škála vystavovatelů veletrhu FOR BEAUTY. Většinu výrobků zde navíc pořídíte s báječnými veletržními slevami.

Veletržní premiéru na jarním veletrhu bude mít jedna z nejzkušenějších značek profesionální vlasové kosmetiky na světě Londa Professional. Představí zde novou řadou C.A.L.M, která okamžitě zklidňuje pokožku hlavy během a po barvení. Aktuální trendy odstíny pro vaše nehty  nabídne světová značka OPI. Představí zde laky pro domácí manikúru i pro salónní použití a chybět nebude ani novinka Nature Strong, jejich první lak přírodního původu. Pokud toužíte po extravagantní hřívě, nesmíte u nás chybět. Bohyně barev Nikola Pavlíčková vám ve své expozici Colour by Nikola zodpoví jakékoliv dotazy na toto téma. A těšit se můžete také na další vystavovatele zvučných jmen, mezi kterými nechybí značky Weleda, Orly, Ryor, Glamour Lashes, Bloom Hair, Venira, Havlíkova přírodní apotéka, Alessandro, SaloosGIGI Laboratories, pHformula, Syncare Plus, Skinso, Enii Nails, BrillBird, MarilyNails, Indigo Nails a mnohé další.

Hlavní partner veletrhu Make-Up Institute Prague nabídne návštěvnicím opět velmi žádaný make-up point, ve kterém se můžete nechat zdarma nalíčit. A opět se můžete těšit na kreativní makeup show. Makeup artisti, lektoři i absolventi institutu budou vytvářet na modelech fantazijní make up a vy můžete sledovat celý průběh od začátku až do konce. V rámci jarního veletrhu Make-Up Institute Prague představí také novou makeup značku PAESE v rámci samostatné expozice. Tato trendy moderní značka vyznává slow cosmetic, pracuje s přírodními ingrediencemi a eco obaly.  

Rozšířili jsme navíc nabídku zcela bezplatných beauty pointů. Profíci z Glamour Lashes vám v jejich lash&brow pointu natočí, nabarví a aplikují výživu na vaše přírodní řasy. A také vám zde upraví a přírodní barvou zvýrazní obočí, aniž byste museli vytahovat peněženku. Zveme vás také na bezplatnou manikúru přírodních nehtů veganskou kosmetikou Yokaba na stánku Beauty Nails. A v neposlední řadě přijměte pozvání od Beauty Store, kde budou zdarma prodlužovat řasy a nabízet laminaci obočí, a to včetně barvení.

První den veletrhu vás zajisté nadchne Charity Show by Czech Fashion Week. Úsměv na tváři vám vykouzlí finalisté prestižní soutěže Muž roku. Zazpívá finalistka Superstar Adéla Krejdlová a známý fashion stylista Kája Pavlíček vám představí na hlavním pódiu módní letní trendy ve svém bloku Třpytivé léto s vůní.

Atraktivní budou i prestižní soutěže. Nadchne vás zajisté 12. ročník profesionální soutěže v nehtovém designu a nail artu Czech Nail Cup, kdy celkový vítěz postupuje do honosné londýnské soutěže Nailympia 2022. A cool bude i 3. ročník mezinárodní holičské soutěže Barber Battle s postupem na Mistrovství Evropy v barberingu.

Novou tváří veletrhů pro rok 2022 se stala osobitá zpěvačka a herečka Bára Poláková. Bára používá a zbožňuje kosmetiku značky Weleda a nám je ctí, že právě Weleda nyní patří spolu s Make-up Institute Prague mezi hlavní partnery veletrhu FOR BEAUTY.

Pořadatelem veletrhu je společnost ABF. Záštitu veletrhu poskytla Unie kosmetiček. Partnerem veletrhu je Asociace kosmetických a kadeřnických oborů. Veletrh je vhodný pro širokou veřejnost i pro odborníky.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje