Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Beauty Foot Cup 2021 se blíží!


 
Beauty Foot Cup 2021 se blíží!

Odborně ošetřené, krásně vypadající nožky s nehty na nohou bez vady a kůží i na patách jako miminko. To si přeje každá žena a právě špičkoví pedikéři mohou tento sen splnit téměř každé ženě, která tuto péči pravidelně využívá. Najít si ale svého špičkového pedikéra či podologa je stejně důležité, jako mít bezvadného kadeřníka.

U nás se o tiltul Mistra pedikéra utkají mezi sebou ti nejlepší. Možná jsi to právě ty! Chválí si tě zákaznice a vracejí se s láskou a ještě tě doporučují kamarádkám? Pak jsi tady správně! Stále se ještě můžeš přihlásit do této soutěže profíků.

5. ročník Mistrovství ČR profesionálních pedikérů Beauty Foot Cup 2021 se uskuteční 9.10. 2021 v rámci veletrhu FOR BEAUTY v Letňanech!

Přihlaste se a vyhrajte největší výhry v historii této soutěže.  Pro výherce jsou připraveny ceny v hodnotě 200.000 Kč!

Pravidla a kritéria hodnocení připravila Jana Petřinová, odborný garant soutěže a předsedkyně poroty. V případě dotazů k soutěži se obracejte přímo na paní Janu Petřinovou na mobil 608 970 003.

Sponzoři soutěže: Hadewe, Sparitual, Podopharm, Spirularin, Profi-pedikura.cz, Busch, Amoene, Lukas, 3TO, Podostripe, Podofix, Schulke, Surgeon, veletrh For Beauty.
Děkujeme.

Více info včetně přihlášky a pravidel najdete zde:
www.beautyfootcup.cz



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje