Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

NAILPRO CZECHIA 2020


 
NAILPRO CZECHIA 2020

Když se řekne šampionát, většina lidí si hned vybaví sportovní událost nebo přinejmenším vypracovaná těla sportovců. Kupodivu, i převážná část klientek nehtových designerek neví, že jejích jejích manikérka také soutěží - a jako i u sportovců, účast vyžaduje trénink, dřinu, investici do vzdělávání, spoustu času, umělecké cítění, a na samotné soutěži tyto dámy prožívají stres, adrenalin, ale také samozřejmé, svoje minuty slávy a radost z vítězství.

Už třetím rokem v Praze probíhá české kolo celosvětové soutěže Nailpro Global Competitions. Tato soutěž se řadí mezi ty nejprestižnější ve světě, a co se týká příběhu, tak ten začal v 70. letech, styl byl vypracován Tomem Holcombem, novátorem, tvůrcem, ikonou nehtového designu. Přestože předčasně zemřel v roce 2011, když mu bylo pouhých 45 let, vytvořil etalon pro dokonalou modeláž nehtů. Až dosud je tento styl považován za standard excelence pro dovednosti nehtového stylistu.

„Když soudci Nailpro hodnotí soutěžní práce, řídí se pravidly a standardy stanovené Tomem. Tom věděl, že je dobrý, dokonce skvělý, ale vždy cítil, že může být lepší. My v Nailpro jsme vděční jeho rodině, která nám dala výhradní souhlas ctít jeho dědictví. “ říká Jewell Cunningham, globální ředitelka Nailpro.

Nailpro Global Competitons je americký sen, který je dostupný evropským stylistům od roku 2014. Ředitelkou Nailpro Evropa je Viktorie Klopotova, mezinárodní šampiónka v oblasti modelování nehtů, uznávaná autorka v oboru, žákyně a přítelkyně Toma Holcomba, a nyní partnerka Creative Age.

Nailpro je unikátní sériový projekt, který nabízí neuvěřitelné soutěže všem umělcům, zapáleným pro kreativní řešení pro modeláž a design nehtů. Jedinečný systém hodnocení dělá Nailpro nejtransparentnější soutěží na světě. Odborníci soutěže neustále vyvíjí revoluční nápady na trhu, které povzbuzují nehtové stylisty, aby překročili své hranice pohodlí a dostali se na další úroveň tvůrčího a uměleckého rozvoje.

Účast v Nailpro - a evropská kola probíhají kromě České republiky také na Slovensku, V Polsku, na Ukrajině, v Polsku, Rumunsku, Bulharsku, Chorvatsku, nově také v Řecku, a seznam se pořad rozšiřuje - dává stylistkám různých zemi možnost se setkat s těmi nejlepšími z oboru. A cenou pro grand mastera - nehtovou designerku, která nasbírá nejvyšší počet bodů během soutěžního roku, je plně placená účast ve finále, které se koná v Long Islandu v Kalifornii.

Jak někdo řekl: "Pokud chceš mít něco, co jsi nikdy neměl, začni dělat něco, co jsi nikdy nedělal". Heslo šampionátu je "Go for the gold!" Od letošního roku Česko má svůj tým instruktorů Nailpro. Na co ještě čekáte?

www.nailproczech.com



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje