Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

SLOUČENÍ JARNÍHO A PODZIMNÍHO TERMÍNU


 
SLOUČENÍ JARNÍHO A PODZIMNÍHO TERMÍNU

Vážení obchodní partneři,

s ohledem na mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR, které s účinností od 10. března 2020 ruší všechny veřejné i soukromé akce s předpokládanou účastí nad 100 osob, a na vyhlášení tzv. nouzového stavu jsme nuceni změnit termín konání veletrhu FOR BEAUTY (dále jen „Veletrh“) z původně plánovaného 15. – 16. 5. 2020 na nový termín 9. – 10. 10. 2020 s neměnným místem konání v PVA EXPO PRAHA. Dochází tak ke sloučení jarního a podzimního termínu veletrhu FOR BEAUTY.

Jak jistě víte, zákaz byl vydán v souvislosti s nepříznivým vývojem výskytu onemocnění COVID-19 způsobeným novým koronavirem v Evropě. Jedná se proto o zásah vyšší moci a společnost ABF, a.s. musí postupovat podle aktuálních nařízení a doporučení státních orgánů.

Abychom co možná nejvíce minimalizovali nárůst nákladů a neplýtvali Vaším časem, považujeme již podepsané přihlášky k účasti za platné na Veletrh konaný v novém termínu 9. – 10. 10. 2020.

Vážení vystavovatelé, chceme Vám poděkovat za Váš zájem účastnit se našich veletrhů a za Vaši vstřícnost v této mimořádné době.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje