Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Adam Raiter se chystá na veletrh FOR BEAUTY!


 

Adam Raiter, truhlář, influencer, sportovec, a především muž s nekonečným množstvím snů a srdcem na dlani. Jak vypadají jeho beauty rutiny, co v nejbližší době plánuje, kde je jeho slečna Božská a jaké cíle má pro letošní rok? 

Adame, nedávno jsi téměř “zbořil“ internet svými gelovými nehty. Jak si na tenhle nápad vůbec přišel a užíváš si tuhle péči? 

Gelové nehty to je a bylo téma samo o sobě (smích). Za prvé mě neskutečně baví jak něco tak nedůležitého dokáže zvednout lidi ze židle. Zároveň je zvláštní koukat na to, co se skrz ně na mém Instagramu strhlo za bitvu, vždyť jsou to přece jen nehty…. Taky mě překvapuje, kolik lidí mě přesvědčuje o tom, že správný chlap pije pivo a rum a nemá čas na nějaký nehty. A tím se vlastně otevírá celé to téma péče o sebe samého. Až moc dlouho jsem totiž tupě následoval hloupost společnosti, jednal podle pravidel mužství a natolik byl mužem, že se to na mě v pětatřiceti letech dost podepsalo. Od tvrdých pádů na zem v extrémních sportech přes dřinu v dílně a alkoholové večírky až po místo, kde mi malém přes mé slepé hrdinství ustřelili palici samopalem. Mám horkou hlavu a některé věci těžko změním, tak sem aspoň přestal úplně pít a začal se o sebe celkově starat s pomocí těch nejlepších odborníků.

Chystáš se na veletrh For Beauty. Možná i tam by tě málokdo čekal. Co očekáváš od veletrhu ty sám? Jak vnímáš starost sám o sebe? 

Na veletrh se neskutečně těším, jelikož udělám něco pro své zdraví, budu se cítit líp a vím, že potkám hromadu lidí, co to mají podobně nastavené, a užijeme si fajn den. Navíc mě neskutečně naštvalo to, jak se ke mně lidi na sítích začali chovat jen kvůli nalakovaným nehtům, jak se na mě začali koukat skrz prsty, a uvědomil sem si, jak jsme celkově jako národ pozadu. Jak je to celé postavené na hlavu, jak hnusně se lidi dokážou chovat, když je člověk třeba transgender, gay nebo prostě jiný – že se třeba „jen“ stará o svůj zevnějšek o trochu víc než ostatní. A vlastně mi došlo, že budu mnohem raději gay, než abych patřil mezi ty hlupáky, kteří u piva uráží ostatní za to, že jsou zkrátka jiní. Přitom právě ta odlišnost je to, co nás všechny nutí být lepšími lidmi, a určitě to není měřítko toho, jaký jste nebo nejste chlap.

Mám skvělou kamarádku, o které její holka říká, že je to největší chlap, se kterým kdy chodila. Kamarádka má 155 cm a 50 kg a obě jsou tak krásné, že by chlap musel být snad „teplej“, aby se za oběma netočil (smích). Je to prostě celé velký nesmysl, tak to dělám vlastně i tak trochu na truc, a není nic lepšího než z trucu mládnout, ne? (smích). K tomu všemu jsem navíc poznal jednu úžasnou slečnu, která mi nabídla, že mi může pomoct starat se i o svůj zevnějšek, a jelikož jsem za posledních pár let dost zestárnul a moje jediná péče o zevnějšek byla jedna lahvička arganového oleje, kterou jsem si přivezl před půl rokem od kámoše ze surfhausu, přišlo mi to jako jako úplná samozřejmost. Prostě a jednoduše si myslím, že věnovat se tomu, abych se cítil a vypadal mladší, je po celé té ne úplně jednoduché cestě životem, kterou mám za sebou, fajn nápad.

Adame, co ty a láska? 

Popravdě už jsem poměrně dlouho sám a vztahu jsem po delší době úplně otevřený. Takže se to zase tak hezky všechno propojuje, protože kde jinde najít krásnou holku než na veletrhu For Beauty? (smích) Každopádně vztah neberu nikdy na lehkou váhu a hledám prostě holku napořád. Přece jen už sem ve věku, kdy bych rád postavil dům a založil rodinu.

Co bys vzkázal všem mužům, kteří se o sebe chtějí také starat ale „stydí“ se nebo se bojí reakce okolí?

Moje životní motto je že: „Život je příliš krátký na to abys žil život někoho jiného“. Takže radím asi jediné: ať nikdo neposlouchá ostatní a dělá jen to, co by si přál sám, protože rady od ostatních nejsou vždycky pro tebe samotného, ale spíš pro ty, co se ti snaží radit.

 

https://www.instagram.com/raiteradam/



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje