Drobečková navigace:

FOR BEAUTY


 
   

Již za pár dní začíná největší beauty událost tohoto roku – jarní edice veletrhu FOR BEAUTY!


 

Událost, na kterou čeká každoročně nespočet milovníků krásy a zdraví startuje již za pár dní. Jarní edice veletrhu FOR BEAUTY startuje už 5. 4. 2024 a potrvá dva dny na výstavišti PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech. Kromě nepřeberného množství novinek, které si pro vás vystavovatelé připravili, na vás čeká také spousta slev, odborných rad, bohatý doprovodný program, ale také spousta známých tváří, které se na veletrh chystají či jsou jeho přímou součástí.

Jaký program je pro vás během dvou dnů plných krásy připraven? Můžete se těšit na fashion show pod taktovkou Czech Fashion Week a spoustu zajímavých rozhovorů nebo přednášek se známými osobnostmi. K vidění bude i řada profesionálních soutěží, na které jsou návštěvníci již tradičně zvyklí, a to ať už například Czech Nail Cup – profesionální soutěž v nehtovém designu a nail artu, BodyArt Czech – mezinárodní mistrovství v malování na tělo, International Beauty Festival nebo Barber Battle CZ – mezinárodní holičská soutěž ČR v barberingu.

V Hale 1 si budete moci nechat poradit od odborníků profesionálních kosmetických značek BeautySense Derma Institut, BEAUTYGROUP (GIGI/pHformula/Meder/Rhea/Dermoaroma), Body & Care Clinic, SYNCARE PLUS, Totis Pharma, Tarsio Medical, BTL, TASHA, N-Medical, Oxynergy & CO, Afrodita Cosmetics, BEAUTYPONTE, renew, Mesoestetic, Scimed Biotechnologies, Macon Cosmetic, Lefeen, simplyskin, DermaOXY, Madisson, Evolution Beauty Institut a mnoho dalších.

Samozřejmě nebudou chybět vaše oblíbené tradiční značky jako Make-up Institute Prague, Glamour Lashes, Bloom Robbins, Beauty Store, JB Lashes, NuSkin, Di Angelo Cosmetics, Herbai, Mary Kay, Absolute Cosmetics a mnoho dalších. ​​​​​Opomenuta nebude ani přírodní kosmetika zastoupená např. značkami imk organics, PURE DISTRICT, biOrganica, INVITY, Sallie Cosmetics, Havlíkova přírodní apotéka, Real Beauty, Moroccan Sense, Atok, Vřídlo, Dr.Pharma, Cosmetica Natura a další skvělé značky.

V Hale 6 se dále představí profesionální nehtové značky jako AGLIA, E.Mi, Moyra, Staleks, BrillBird, Marily Nails, Indigo Nails, Unique Style, Nail Mix, Kinetics, Verin, Didier, STELLA´S nail materials, Lesia Nails & Beauty, Alessandro, LUXIO aj. Pro profesionální péči o nohy se zastavte u stánků Profi-pedikura.cz, CONETA, BIS BIS, BATAVAN, Medicia, feetcalm a Allpresan a PODOLAND. V sekci vlasové péče se představí TOMAS ARSOV HAIR & BEAUTY INSTITUTE, Happy Hair, Mago Hair, Monati a HAIR BY MARK. Vzít můžete i své partnery, kteří se mohou zastavit u expozic s produkty zaměřujícími se na péči o vousy, a to u Slick Style, ProBarber, Bulldog Skincare, Kosciuschko aj.

Těšit se můžete také na hojnou účast známých tváří, ať už těch, které budou na veletrhu FOR BEAUTY přímo vystavovat, a to modelka Andrea Verešová, influencerka Ornella Koktová, hvězdný kadeřník Tomáš Arsov, nebo těch, které se objeví na pódiu či za námi na veletrh dorazí.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje